Silk Road – Sådan køber du narkotika på nettet

VIGTIGT VIGTIGT

Silk Road blev den 3/10-13 lukket af de amerikanske myndigheder – men der findes et par fornuftige alternativer du kan bruge.

Af Lars Kragh Andersen m.fl.

På Frihedsaktivisten er vi ikke for eller imod narkotika. Men vi er til gengæld for, at man skal kunne bestemme over sin egen krop og træffe de valg man føler for – dumme som kloge, sunde som usunde. Hegnspælene for denne frihed, skal udelukkende sættes der, hvor man begrænser andres frihed og ikke en tomme før. Desværre har friheden til mangfoldighed været under pres i alt for mange år, da magtberusede mennesker på Christiansborg af en eller anden ubegribelig grund føler sig berettiget til at forfølge og straffe mennesker, der har præferencer for ikke statsgodkendte rusmidler.

Derfor vil vi med denne guide til sortmarkedsportalen ”Silk Road” hjælpe med at omgå magtsyge politikere og deres alt for tjenestevillige politifolk. For som den libertarianske advokat Jacob Hornberger engang sagde:”If you are not free to choose wrongly and irresponsibly, you are not free at all”

Hvad er Silk Road? (Herefter benævnt SR)
SR er et frit narkotikamarked som ligger på TOR-netværket. Hvis du ikke har kendskab til TOR, kan du læse mere om det HER.
Du handler anonymt og får varerne sendt direkte til din postkasse, stort set uden risiko for at myndighederne straffer dig – mere om det senere.

Hvad kan du købe på Silk Road?
Man kan købe de fleste typer euforiserende stoffer, hormoner, fyrværkeri, computer hardware, bøger, forudbetalte anonyme kreditkort og meget mere.

Er det sikkert og anonymt at handle på Silk Road?
Som udgangspunkt er det sikkert nok at benytte TOR browseren uden ekstra foranstaltninger. Det vil dog ikke skade hvis du samtidigt benytter en VPN forbindelse – se denne tidligere guide fra Frihedsaktivisten.

Frihedsaktivisten har talt med en håndfuld personer som alle har købt euforiserende stoffer på SR kun ved brug af TOR og nogle enkelte med VPN. Disse har aldrig fået problemer med myndighederne, og får det med 99,9 % sandsynlighed heller ikke.
Hvis du vil sikre dig 100 % anonymitet når du handler på SR, kan du i bunden af denne guide finde et link til hvordan du kan kryptere din computer og installerer et Linux styresystem ”inde i” Windows. Dette er meget teknisk og absolut ikke for nybegyndere.

Hvordan betaler du på Silk Road?
Transaktionerne foregår med Bitcoins. Det er en krypteret digital valuta som ikke har nogle personlige informationer vedhæftede, når de bliver sendt rundt. Det gør dem idéelle til at handle anonymt med på SR.

SR benytter et ”escrow” system hvilket betyder at du overfører Bitcoins til din bruger på SR.

Når du bestiller en vare, kommer de antal Bitcoins du har bestilt varer for i et ”depot”, som du skal frigive når varen er afsendt eller modtaget, hvilket kommer an på hvor mange forudgående transaktioner du har lavet. SR baserer sig på at sælger og køber stoler på hinanden, så du vil blive bedt om at ”finalize early” ved dine første køb. (Frigive dine Bitcoins i depotet når varen er afsendt).
Jo flere handler du foretager, desto senere kan du frigive dine Bitcoins til sælger.

Hvordan får du Bitcoins, og hvor bliver de opbevaret?
Bitcoins kan anskaffes på flere måder. Den nemmeste er at købe dem for danske kroner, euro, dollars eller anden udbredt møntfod.

Der findes flere steder på nettet hvor du kan veksle dine penge til Bitcoins. Et af de mere kendte steder er Bitcoin Nordic, hvor du med bankoverførsel kan købe bitcoins. Ønsker man mere anonymitet kan man f.eks. kontakte en af Københavns bitcoinforhandlere på adressen copenhagenbtc@hushmail.com. Frihedsaktivisten kender begge forhandlere og har kun haft gode oplevelser med dem.

For at modtage Bitcoins skal du have en pung (wallet) til dem. Da de er digitale, kan du opbevare dem på din computer, smartphone, iPad og lignende.
Dette kræver noget software som for eksempel kan downloades fra http://bitcoin.org/en/choose-your-wallet
Benytter du Android eller iPhone/iPad kan softwaren hentes på Google Play eller Apple App Store.

Du kan også benytte en online-wallet, hvor du opretter en bruger på et websted, som opbevarer dine Bitcoins for dig. På den måde har du altid en nem adgang til dem, og du mister dem ikke hvis du får stjålet din computer eller din telefon. Du kan selvfølgelig også tage en backup af din pung og kryptere den, så der ikke sker noget hvis du får stjålet eller mister din enhed.

Frihedsaktivisten anbefaler www.blockchain.info til at opbevare dine Bitcoins online med. Blockchain findes også som mobil applikation både til Android og iPhone.
Hvis du vil opbevare dine Bitcoins lokalt, skal du blot benytte den originale Bitcoin software, der kan hentes Bitcoins hjemmeside.

Så skal der handles narko!

Guiden vil herfra tage udgangspunkt i, at du har installeret TOR samt har anskaffet dig Bitcoins. Du kan selvfølgelig godt kigge rundt på Silk Road uden at have Bitcoins. Det kan give dig et praj om hvor mange Bitcoins, du skal investere i for at købe de varer, du har udset dig.

Åben TOR browseren og brug denne adresse for at komme ind på SR:
http://silkroadvb5piz3r.onion

Opret først en bruger på siden. Det er vigtigt at du husker din selvvalgte pinkode, den skal du bruge når du skal overføre Bitcoins på SR.
Når du logger dig på vil du komme til forsiden som ser sådan ud:

Søg efter den vare du ønsker. Vi bruger ketamin i denne guide som reference.
Søgeresultatet bliver stillet op, så du kan se titlen på produktet, prisen, sælger, forsendelse til og hvor det bliver sendt fra.
Du bør vælge en sælger som har over 95 % positiv feedback. For at se feedback for den enkelte sælger, skal du klikke på brugernavnet. De brugernavne der har et højt tal i parentes efter navnet, er dem der har fået flest feedbacks:


002_ketamin-søg

(BILLEDE MANGLER)

Vælg et produkt fra listen og fortsæt ind på produktsiden:

Her kan du danne dig et overblik over sælgeren og se hvilke feedbacks han har modtaget for produktet nederst på siden:

Tilføj produktet til kurven for at komme til stedet, hvor du skal tilføje Bitcoins til din konto. Klik på ”account” i toppen for at komme videre:008_tilføj-btc

(BILLEDE MANGLER)

Klik for at overføre Bitcoins til din Silk Road konto:

Her får du adressen du skal sende Bitcoins til, samt en reminder om at du skal have en PIN du kan huske.
Det der er markeret med sort, er adressen til din Silk Road konto. Den er selvfølgelig synlig, når du selv bevæger dig ind for at lave en transaktion:

Åben din Bitcoin Wallet og overfør til din SR konto. Frihedsaktivisten bruger i denne guide en Android udgave af Bitcoin softwaren.
Det er vigtigt at du skriver adressen til din SR konto korrekt, da du ikke kan trække Bitcoin overførsler tilbage. Dog er det meget meget usandsynligt, at du rammer en anden konto, hvis du skriver forkert. Hvis kontoen du skriver ikke eksisterer, bliver pengene bare ikke sendt, og du kan prøve igen.

Send Bitcoins i retning af Silk Road og vent på, at Bitcoin netværket behandler din overførsel. Dette kan tage et par minutter til et par timer, det afhænger af, hvor meget du vælger at betale i gebyr for overførslen. Vi betalte 0,0005 BTC og transaktionen tog cirka en time.Når dine Bitcoins er landet i dit “depot” på SR, går du ind i din kurv igen.
Her skal du vælge antallet af produkter, hvilken type forsendelse samt skrive dit navn og adresse. Det er vigtigt at dit navn står korrekt opstillet som på billedet, inkl. “Denmark”.
Klik den magiske knap “Place order”:Når systemet har behandlet din forespørgsel vil du få besked om at ordren er gået igennem til sælgeren. Når sælgeren modtager ordren skal han bekræfte den.Du kan altid gå ind under dine ordrer og se hvilke der er blevet bekræftede . Det er også her du vil blive bedt om at “finalize” din ordre når varen er afsendt hvis du er førstegangskøber. Jo flere handler du foretager jo senere skal du frigive dine Bitcoins i “Escrow” service.Log ind på Silk Road et par gange om dagen efterfølgende for at se om din ordre er blevet bekræftet af sælgeren, samt for at frigive Bitcoins i Escrow servicen.
Alle sælgerne på Silk Road ønsker yderst disketion omkring hvordan de sender pakkerne til kunderne, derfor vil vi ikke vise billeder af selve forsendelsen men vi kan godt afsløre at den kom efter 5 hverdage og det var en yderst kreativ måde at sende narkotika på.

Generelle tips til når du handler på Silk Road:

Læs Silk Roads “Buyer’s Guide” før du foretager dit første køb.

Tjek altid brugerens profil inden du gør en handel. Der står altid nogle informationer og retningslinjer du skal bruge når du køber varer. Hvis du er uheldig kan det være at sælger for eksempel ikke sender til de Skandinaviske lande af visse årsager, og så er det surt at smide sine Bitcoins efter en handel, for derefter at bede om at få dem tilbage.

På Silk Road er der sælgere fra hele verden. Det er ikke nogen hemmelighed at pakker fra steder som Columbia, Mexico og andre lande hvor der produceres kokain, nemmere bliver taget af statsmagten når de kommer til landet. Vi anbefaler at du så vidt muligt forsøger at bestille varer fra lande der er nær Danmark. Det kan for eksempel være Tyskland, Holland, Belgien eller England.

Overfør aldrig Bitcoins udenom Silk Road til en anden.
Silk Road er meget opmærksomme på at undgå snyd med handler, og kan derfor kun hjælpe dig, hvis du har brugt Escrow servicen inde på platformen.

Hvad hvis politiet får fat i pakken?

Styrken ved at handle igennem TOR og Silk Road er, at pakken og dit køb ikke kan forbindes af myndighederne. Ergo kan det præcis lige så godt være din hævngerrige ekskæreste Bibi, der forsøger at få dig i fedtefaddet, som det kan være dig selv, der bevidst og forsætligt har foretaget købet.

Men selv om teknologien i sig selv gør myndigheders sag næsten umulig for dem at løfte, er der alligevel nogle ting i den fysiske verden du med fordel kan gøre/forberede dig på.

Når pakken ankommer, er det første du gør efter at have åbnet den at skrive “Retur til afsender” på den. Det svækker en i forvejen (meget)dårlig sag for politi og anklagemyndighed, når du har vist, at du intet kender til pakken og har tænkt dig at returnere den på posthuset.

Husk at du IKKE har pligt til at sige noget til politiet og du har IKKE pligt til at tale sandt. Det står i retsplejelovens § 750 og straffelovens § 159.

Hvis politiet får fat på pakken, siger du følgende:

Eksempel 1: Politiet ringer efter pakken (imod alle odds) er blevet taget i tolden.

Politi: Der er sendt en pakke med narkotika til dig. Den har dit navn på og ligger i tolden. Du har i den forbindelse ikke pligt til at udtale dig, da du senere kan blive sigtet. Kender du noget til det?
Dig: Nej, det kender jeg intet til. Jeg har aldrig bestilt sådan noget.
Politi: Vi ved det er dig, der har bestilt, bare indrøm det.
DigSå må I bevise det i retten – jeg kender intet til det. Farvel og hav en god dag.

Eksempel 2: Politiet er (imod ALLE odds) mødt op hjemme ved dig.

PolitiGoddag. Du har modtaget en pakke med narkotika i. Du er har i den forbindelse ikke pligt til at udtale dig, da du senere kan blive sigtet.
DigJeg har modtaget en pakke, ja. Men jeg anede ikke, hvad der var i.
PolitiHvorfor åbnede du den, hvis du ikke selv har bestilt den?
Dig: Der stod mit navn på og jeg bestiller tit varer på nettet, og troede det var noget jeg havde bestilt. Du kan se, at jeg har har tænkt mig at returnere den til afsender, hr. betjent.
Politi: Vi tager pakken med.
DigHelt i orden. Godt arbejde – jeg håber I finder personen det bestilte den i mit navn. Farvel.

Konklusionen er, at det næsten er helt risikofrit at bestille narkotika gennem TOR-netværket. Myndighederne har næsten ingen muligheder for at bevise, at man har noget med pakken at gøre pga måden hvor på TOR og Bitcoin er opbygget – og desuden går langt de fleste pakker glat igennem posten uden det mindste problem. Det eneste du skal tænke på, hvis myndighederne lægger deres fedtede hænder på varer som retteligt tilhører dig er, at du skal nægte at du kender noget til at have bestilt dem. God fornøjelse – og pas på dig selv. For rusmidler er bestemt ikke legetøj og bør behandles med respekt.