13 tilfælde af ANPG-sabotage. Hurra!

Politiets svar på min anmodning om aktindsigt

Statens fastmonterede overvågningsudstyr får tilsyneladende ikke lov til at stå i fred og fordragelighed. Udover de sabotageaktioner, vi her på siden har kunne dokumentere – og udbetale dusør for – har glade sabotører i alt 13 gange ødelagt udstyret.Det viser en aktindsigt, som Frihedsaktivisten har fået fra Nationalt Efterforskningscenter.

Hvor specifikt og på hvilken måde sabotagen er foregået, giver aktindsigten ikke svar på, men den fortæller dog, at det er i politikredsene Københavns-, Københavns Vestegns-, Nordsjællands-, Østjyllands-, Sydøstjyllands- og Syd og Sønderjyllands Politi, at aktionerne er udført.

Lad os arbejde for, at 2018 bliver året, hvor mange flere anlæg møder deres skæbne. Husk i den anledning, at Frihedsaktivisten stadig giver 10.000 kr i dusør for hver ødelagte stander. Betingelsen er blot, at ødelæggelserne grundigt dokumenteres med foto og video. Dusøren udbetales herefter i bitcoins.

Anlæggenes beliggenhed han ses her.