Sælg narko på nettet

Disclaimer:
Dette er en instruktionsmanual, så du kan komme godt i gang med at sælge narko på internettet – men det er selvfølgelig også tilladt selv at bruge hovedet.

Hvorfor skal jeg sælge narko på nettet?

Du SKAL ikke sælge narko på nettet – ligesom du heller ikke SKAL sælge sex, elværktøj eller kysse på din kæreste. Men alle de nævnte ting er dog stadig en menneskeret af den simple grund, at du ejer dig selv og dine ting. Du har en umistelig moralsk ret til at foretage dig alt her i verden, bare du ikke krænker andre menneskers liv, frihed og ejendom.Krænker man nogen ved frivilligt at udveksle varer med et andet menneske? Nej, detgør man indlysende nok ikke.

Dette er voldelige forbrydere.

Derfor gør du intet som helt forkert ved at sælge kokain, cannabis og MDMA til dine medmennesker. Forbryderne i denne ligning indfinder sig først, når statens uniformerede bøller sparker din dør ned, røver dine ting og kidnapper dig med henblik på en langvarig indespærring.

Dette er ikke en forbryder. Det er stifteren af Silk Road, Ross Ulbricht.

Det var de moralske grunde – men der er også ganske mange praktiske og utilitaristiske grunde til, at du skal sælge narkotika på det mørke net. Ved den slags online-salg, gør du nemlig verden bedre. Under narkotikaforbuddets åg er verden et mere usikkert og voldeligt sted, så længe det er bevæbnedebander, der på gadeplan sidder på markedet. Jo flere transaktioner vi kan flytte over på en online platform, des flere konflikter og skyderier, kan vi undgå.Derudover kommer naturligvis den for kunden store fordel, at han ikke skal mødes med skumle og voldsparate typer på gaden. Alt klares online – også konflikter over pris og kvalitet.Sidst men ikke mindst er det vigtigt at trodse de kriminelle magthavere og deres brutale og moralforladte håndlangere – vi skal ikke finde os i, at de gør verden til et dårligere sted gennem deres illegitime forbud og krænkelser af vores frihed.Nåh, til det sjove!

Hvordan er jeg sikker, når jeg skal sælge narko på Internettet?

Når du skal til at sælge rusmidler på The Interwebz, er der naturligvis mange ting der skal tænkes med ind i ligningen. Det er ikke risiko- eller straffrit at handle med de substanser, man selv finder passende, så vigtigheden af at være et skridt foran myndighederne er jo til at forstå.I grove træk er der to hovedemner man skal beskæftige sig med, når det kommer til at bevare sin anonymitet online:

 • OperationsSikkerhed
 • Digital Sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige årsager, har vi valgt at bruge et marked der understøtterMonero (XMR), til denne guide.
Man kan godt slippe afsted med at være anonym når man bruger Bitcoins, men man kan ligeså godt være et skridt foran myndighederne og tage hul på Monero, der har anonymitet indbygget i koden.For at gøre denne guide så overskuelig som muligt, har vi segmenteret det lidt. 
Ud af denne guide, er der udsprunget en lille håndfuld mindre guides, til hvordan man installerer og bruger det forskellige software der er omtalt i denne heri, samt en guide til hvordan man bruger Monero, den anonyme kryptovaluta.Lær at installere det sikre styresystem Tailsher.Lær at bruge PGP krypteret kommunikation her.Lær mere om Monero og brugen heraf her.I denne guide gennemgår vi de mest basale ting vedrørende OperationsSikkerhed og Digital Sikkerhed, når der skal handles med rusmidler på Internettet. Men.. Der er altid et men. Som nævnt i disclaimeren, er det virkelig ikke nogen dum idé at bruge hovedet selv. Bare en smule.Der findes mange ressourcer på nettet, blot et klik væk, på DuckDuckGo eller Google, hvor du kan læse meget mere om OperationsSikkerhed og sikkerhed generelt, ved brugen af den forskellige software der er omtalt i denne guide, og om at handle med ulovlige substanser på det mørke net generelt – så vi anbefaler naturligvis at du bruger lidt tid på at læse, hvad andre også skriver, når du vil skabe dit narko imperium på Darknet.

OperationsSikkerhed:

Operations Security (OPSEC) er en tilgang til beskyttelse af informationer og data, og er i sin oprindelse en 5-trins process, der identificerer læk af kritiske informationer som kan føre til afsløring af en person eller organisation, man ikke ønsker afsløret.I mere generelle termer, er OPSEC processen man bruger når man vil beskytte sig selv og andre, mod at små brudstykker af information kan samles og lede hen til det store billede.Som et praktisk eksempel på dårlig OperationsSikkerhed, kan vi hive historien om Ross Ulbricht frem.Ross menes at være personen bag det nu lukkede Silk Road, det daværende største marked på TOR netværket for alternative rusmidler.Efterforskningen mod Ross stod på længe, men pludselig fandt nogle hundehoveder fra FBI noget brugbart. I juni 2013 søgte en FBI agent efter “Silk Road” og “.onion” på Google, og kun med filtrerede søgeresultater daterede før den 31. januar, 2011 – altså lige inden Silk Road for alvor blev stor og kendt.Dette førte FBI agenten ind på et forum på Bitcointalk.org med overskriften “A Heroin Store”.Brugeren der havde oprettet indlægget hed “altoid”. I indlægget var der et link til en WordPress side, med instruktioner om hvordan man kom ind på Silk Road.Da agenten gennemgik de andre opslag på forummet, lavet af brugeren “altoid”, kom der et opslag fra 2011 frem – hvor “altoid” søgte:“the best and brightest IT pro in the bitcoin community to be the lead developer in a venture backed bitcoin startup company.”Hvis man var interesseret i at høre mere, kunne man skrive til
“rossulbricht at gmail dot com”

Og sådan gik det til, at myndighederne fik hul på efterforskningen af Ross Ulbricht.
Fordi han havde brugt sin private mail, tidligt i forløbet om at skabe Silk Road.
Han sidder i dag i livsvarigt fængsel – for offerløse “forbrydelser”.Av. Surt. Lad os gøre et forsøg i at undgå, at du havner samme sted, eller noget der minder om.OPSEC delen i at bevare sin anonymitet online er ligeså vigtig som at have styr på den digitale del, med software og forskellige hardware enheder.Da sikkerhed og komfort ofte er hinandens modpoler, går det ud på at finde en fornuftig balance i forhold til hvad man skal, og hvad risikoen for straf er.Har du høj komfort, har du mindre sikkerhed. Har du høj sikkerhed, har du mindre komfort.Skal du sende et postkort til mormor, gør det ikke så meget at folk kan læse med direkte bag på postkortet. Det er komfort, og ikke spor sikkert. Skal du sælge narko på nettet, eller til din mormor, vil du nok ikke bruge postkort til kommunikation. Eller til afsendelse af varer. Her må grovere metoder i brug.Brugen af de forskellige digitale enheder du skal bruge for at følge denne guide, har naturligvis indvirkning på hvor høj din OperationsSikkerhed er – men i bund og grund handler det om at holde din kommende, digitale narkopusher profil, fuldstændig anonym og afskåret fra din egen person, på alle tænkelige planer.Ud over at du selvfølgelig skal bruge hovedet, får du lige et par tips til god OPSEC:

 • Lad VÆRE med at bruge et brugernavn eller adgangskode(r) du nogensinde har brugt før, nogle som helst steder.
 • Lad være med at logge ind nogle steder, indtaste brugernavne og adgangskode, når der er mennesker omkring dig som potentielt kan udgøre en risiko for din sikkerhed.
 • Det samme gælder for kameraer – lad være med at sidde offentlige steder eller steder med overvågningskameraer når du betjener de enheder du bruger til online salg af narko.
 • Sørg for at alle enheder er krypterede.
 • Brug ALDRIG enhederne du bruger til salg, til personlige ting som Facebook, Twitter, Email mm. Heller ikke selv om du kan tilgå de forskellige tjenester gennem TOR browseren. Det er bare et no go.

Digital sikkerhed:

Du skal forberede dig på et par små investeringer, når du skal til at være internettets Escobar. 
Det bunder i OPSEC delen – og er noget vi har brug for at gå i dybden med, når vi skal narre myndighederne.Vi siger ikke, at du ikke kan bruge din aflagte studiecomputer og den gamle Android telefon du har ovre i skuffen, som du fik af moster Turid for at hjælpe hende igang med den nye iPhone, men vi siger, at du ikke er glad for din frihed, hvis du gør det.Den bedste måde du sikrer din nye, anonyme online-identitet på, er naturligvis at bruge nye enheder, der aldrig har været i forbindelse med dig selv før, eller personer tæt på dig.Og så brug TOR.
Og Tails.
Og TOR skal helst køre på en ikke-persistent installation af styresystemet Tails.
(Du slipper ikke for at bruge TOR, men det har den snu læser nok allerede bemærket, da Darknet markederne kun opererer på .onion adresser).Hvis du ikke har hørt om TOR før, eller er i tvivl om hvad et styresystem er, så kan du med fordel lukke ned for Internettet nu, og gå ud og nyde den friske luft.

Så skal der forberedes!

For at komme i gang, skal du bruge følgende remedier:

 • Bærbar PC
 • Tails styresystem på USB (Lær at installere og bruge Tails her)
 • Labelprinter
 • Smartphone
 • Simkort med data
 • Narkohash
 • Emballage og grej til forsendelse
 • Monero (Det er ikke gratis at oprette en salgs-profil på alle markeder, heller ikke den vi bruger)

Køb af den nødvendige hardware:

Før du begynder at indkøbe de nødvendige remedier til narko-eventyret, så sig “jeg må aldrig aldrig aldrig købe noget, der har med forretningen at gøre med mit Dankort” 100 gange. At efterlade et elektronisk spor i dit kontoudtog er simpelthen for dumt. De oplysninger er kun en dommerkendelse væk fra den emsige politibetjent, der måske senere efterforsker imod dig og din forretning.Derfor: ALT skal foregå med kontanter – gerne kontanter hævet langt fra det sted, hvor du bruger pengene.

Bærbar PC

Den software du skal bruge til at køre din forretning er heldigvis ikke særligt krævende. Derfor kan snart sagt alle nye low-end laptops bruges. Så afsted til Power eller Elgiganten og køb en af deres low-end bærbare.Når du køber den i et varehus, så opgiver du et falskt navn til ekspedienten. Varehusene er nemlig begyndt på at oprette kunderne med navn og telefonnummer, så det derved bliver lettere at reklamere over defekte varer. Det er ikke et lovkrav fra sælgers side, så de er ligeglade med, at du ikke opgiver dit rigtige navn.Tag eventuelt en kasket på, så du er mere vanskelig at genkende, hvis varehusets videoovervågning gennemses. Det er dog uhyggeligt usandsynligt, at det er et brugbart efterforskningsskridt for politiet, da efterforskningen typisk først indledes måneder efter du har startet forretningen. Til den tid er varehusets videoovervågning for længst slettet – de opbevarer typisk den slags i et par måneder.Hvis du tænker at købe noget brugt udstyr, hvilket vi fraråder, så lad være med at bruge dit eget telefonnummer til at skabe kontakt til sælger med på Den Blå Avis, eller din personlige Facebook profil hvis du finder noget i gruppe derinde. Und so weiter. OperationsSikkerhed. Frem for alt.

Tails USB stick

Se vores guide til at installere og bruge Tails her.

Label-printer:

Du kan enten anvende en almindelig printer eller en labelprinter. Det giver pænt meget sig selv, at man ikke skal lave håndskrevne labels til pakkerne der skal sende ud.
Siden du skal bruge Tails (Linux baseret styresystem), anbefaler vi at du blot bruger en almindelig printer og selvklæbende papir som labels. En dedikeret labelprinter ville være praktisk, men ikke nogen drøm at få til at fungere på en Linux maskine.
Som stort set alle andet elektronisk udstyr, indeholder printere desværre også teknologier der kan “tracke” dem, som gør at hver enkelt udskrift kan knyttes til den enkelte printer. Det er de gule, såkaldte “tracking dots” der er tale om her.
Det er muligt at finde printere uden den “feature”, og EFF (Electronic Frontier Foundation), har skrevet en del om det som du kan læse her.Så brug samme fremgangsmåde når du anskaffer en printer, som med den bærbare PC. Anonymt og kontant.Printere er efterhånden også så billige, at man kan skifte den ud en gang om måneden.
De billigste koster omkring 300 kroner, og skal nok holde blæk i en måned på den patron der følger med i købet, hvis man kun printer adresser.

Smartphone:

Fuldstændig de samme hensyn som ved PC’en gør sig gældende ved køb af telefonen, hvis opgave det er at agere internetforbindelse til din bærbare. Det vigtige er, at den købes fra ny kontant og at den kan krypteres med password.Heldigvis er de fleste moderne android-telefoner krypteret fra fødslen. Du skal bare sørge for, at du vælger mindst en 6 cifret pinkode til den, så dens indhold ikke nemt kan tilgås af en efterforsker. Vi kan lige så godt gøre det så besværligt som muligt for vores uniformerede modstander.
Lav gerne en markedsundersøgelse inden du køber –  det er ikke altid, at de billigste smartphones faktisk understøtter en fuld enhedskryptering.Undgå at købe brugt, du ved aldrig hvad den forrige ejer kan have fundet på at installere. Der findes massere af trojaner til Android telefoner, der stadig vil ligge og gemme sig ude i det yderste lag af Android. Så selvom du nulstiller den til “ny”, kan der stadig være skadelig software på.Betragt ikke din nye telefon som en telefon. Betragt den som en mobil router til internetdeling. Også kaldet et hotspot.Er du meget seriøs, bør du ikke engang have din rigtige telefon og din nye burner-hotspot-phone i nærheden af hinanden, mens begge er tændt, da myndighederne vil kunne koble numrene sammen via GSM-maste-info.
Ligeledes skal du heller ikke logge på dit private WiFi med PC’en du sælger fra, eller bruge dit “hemmelige” WiFi hotspot til andet end sælger-pc’en.

Simkort med data:

Af helt indlysende grunde kan du ikke gå ned i den lokale 3-butik og købe et abonnement til din nye telefon i eget navn. Det ville være temmelig uklogt. Mildest talt.I stedet skal du købe et taletidskort med data for kontanter. Heldigvis er der i Danmark en del muligheder – der hver især ikke skiller sig specielt ud fra hinanden.Er du rigtig snedig, så sender du nogle børn ind i forskellige forretninger og køber færdige pakker, simkort + data, og gør det gerne et stykke tid inden at du skal bruge dem. Du kan også sende en voksen ind, eller din hund hvis den kan snakke, men det vigtigste er, at det ikke er dig der figurerer på butikkens overvågning.Når du får din telefon op at køre med det nye simkort, er det vigtigt VIGTIGT, at du ikke hverken ringer eller skriver til folk fra den. Det er simpelthen no-go, at bruge GSM-nettet til den slags fra en telefon med vores formål. Begynder du først at ringe til moster Oda fra din forretningstelefon, giver du en eventuel efterforsker værdifulde spor, der kan afdække din sande identitet. Så ingen SMS og ingen opkald EVER og ingen privat kommunikation overhovedet. Dit nye telefonnummer skal aldrig afsløres over for andre – det giver alt for gode muligheder for efterforskning.Når din forretning begynder at køre, kan du med fordel skifte både telefon og sim kort ud hver måned. En af metoderne myndighederne bruger imod frie markeder på nettet er, at de korrelerer din online profils oppetid, med det telefonnummer du bruger til at få internetforbindelse. Er der fuldstændig sammenfald mellem de to over længere tid, kan du være i problemer.Det burde desuden ikke være den store udgift at skifte telefon relativt ofte, hvis du først får din forretning op at køre.Alternativ forbindelse til nettet – WiFi boosterDer findes et udmærket alternativ til internetforbindelse gennem en smartphones hotspot. Der er nemlig både fordele og ulemper ved at bruge en telefon. Fordelene er, at man har en relativt pålidelig og anonym forbindelse, som man nemt kan tage med sig. Ulemperne er dog, at man har noget fysisk der kan kæde ens aktiviteter på salgsprofilen sammen med ens person. En efterforskning, hvor politiet får fat på ens telefon kan nemlig vise, at telefonen er aktiv på samme tidspunkter som sælgerprofilen. Desuden vil en kendelse til teleselskabet afsløre, at al telefonens dataaktivitet er gennem TOR – ikke et bevis i sig selv, men en indicie, som man gerne vil undgå, hvis man kan.
Alternativt kan du køre TOR gennem en VPN på telefonen, men det må du lige Google dig til hvordan man gør.Derfor kan det i nogle tilfælde være en ide at tilgå internettet gennem åbne routere i dit område. For at optimere dine chancer for at finde sådan en, kan du med fordel købe et eksternt WiFi-kort med egen antenne. Sådan et kort fordobler typisk din WiFi-rækkevidde.Et eksempel på sådan en USB-enhed er denne enhed – Frihedsaktivisten har testet den og den gør lige hvad den lover

Eksternt wifi-kort

En sneaky løsning med telefonEn virkelig sneaky alternativ løsning, som desværre nok ikke er for alle, ville være et gemme telefonen et sikkert sted, hvor du stadig kan opnå WiFi forbindelse til den. Det kunne være et loftrum, hvor der er 230 volt stikkontakt.På den måde kan du gemme telefonen, så den har en chance for ikke at blive fundet under en eventuel ransagning. Du skal teoretisk kun have fysisk fat i den en gang om måneden, når du skal fylde taletid (data) på den.Og husk nu for dælen at have hele telefonen enhedskrypteret, med en rigtig lækker kode, og hav en pinkode til låseskærmen på mindst 6 cifre.

Narkohash

Det må du selv finde ud af.

Emballage og grej til forsendelse

Operationssikkerheden skal være høj her også, så derfor skal du have fat i:

 • Forstøverflaske med sprit
 • Gummihandsker
 • Konvolutter
 • Vakuumpakker (ikke need to have men nice to have)
 • Pakkebord (heller ikke noget din forretning afhænger af, du kunne også bare smide en voksdug eller noget der minder om, ud over et bord, og tørre lortet af med sprit efterfølgende)
 • Evt. ansigtsmaske
 • Mylar (også optionelt)

Hvordan sælger jeg narko på nettet?

Start Tails og fyr op for TOR browseren.Gå ind på
https://www.reddit.com/r/ZionMarket/comments/7bwzf6/latest_zion_mirrors_updated_daily/Der finder du de nyeste .onion adresser til Zion.
De kører på den nyeste Tor v3 protokol, så der er ret godt fart på markedet, i forhold til mange af de andre markeder.
Muy bien.Fyr op for markedet i Tor browseren.

Indtast den dødssyge men nødvendige Captcha og gå videre.

Ude til venstre under “New Account” indtaster du dit ønskede brugernavn og kodeord.Hvis du har læst vores andre guides om PGP krypteringTails og/eller Monero, yaddayadda, så ved du også lidt om hvordan og hvorfor, du skal vælge et sikkert kodeord. Ellers kig her: PASSPHRASES THAT YOU CAN MEMORIZE — BUT THAT EVEN THE NSA CAN’T GUESS!Hint: Passwordet “Den svedige gokkesok spiser hummer på en ultraviolet marsbar” er et godt kodeord. “To be or not to be1234” er et elendigt password.Klik på “Register” og vent på magien sker!

De har gjort det let for os spirende narkohandlere, ved at placere en grøn knap øverst til venstre som vi bare skal klikke på.“Sign up as a vendor“!
Jo hurtigere du klikker, jo hurtigere kan du overtage hele verden!

Da vi ikke skal have gang i noget større salg, men blot opretter en salgsprofil for denne guides (og din!) skyld, vælger vi “Lite” muligheden.
Vælg det der giver mening for dig.Zion er en af de eneste markeder derude, hvor det er muligt at bruge Monero mellem købere og sælgere – og du kan betale med Monero for oprettelsen af en sælger-profil.Klik på “Setup lite vendor account“.

Da vi kun benytter Monero i denne guide, klikker vi os videre ind på “account balance” og tilføjer det antal Monero (XMR) det koster for en Lite profil.

Inden du smider Monero efter din konto, skal du indtaste en PIN-kode. 
Den skal du bruge når du skal trække Monero ud af markedet, så det vil være en rigtig god idé at lave en du kan huske.
Og så er det heller ikke helt af vejen, at have en PIN der er på 6 cifre eller mere.Når du har sendt Monero, går ikke mere end et minuts tid før balancen den kan opdateres og du kan se beløbet på din konto.

Klik på din profils navn øverst til venstre på markedet og dernæst på “Sign up as a vendor” (igen igen).

Nu bliver du taget til de sidste steps for at oprette en sælger-profil.

Man kan desværre ikke gå videre i processen, før man indtaster en Bitcoin adresse samt en Bitcoin Public Key til multisignatur transaktioner, selvom man kun accepterer Monero som betaling. Det lader til at være en lille fejl på markedet, som de nok snart skal få rettet.
Hvis du har konfigureret Tails med en persistent partition, kan du køre Electrum Wallet og hurtigt oprette en Bitcoin adresse og en Public Key til multisignatur, hvis ikke allerede du har det.

Indtast din offentlige PGP nøgle og klik på “Complete Your Vendor Signup!

Nu får du en PGP besked retur fra markedet. Den skal du dekryptere, så du ender med at få en kode ud af det.Hvis du har læst vores PGP guide, er det en smal sag for dig.Marker og kopier hele PGP beskeden. Når det er gjort, kan du se at “Clipboard” ikonet øverst til højre i Tails ændrer sig, og nu er der en hængelås på.

Vælg “Decrypt/Verify Clipboard“.

Indtast din kode til PGP i popup-vinduet.

Når du har dekrypteret beskeden skal du kopiere den korte kode ud og indsætte i det blanke felt “Message Text” på Zion Market.

Klik på “Confirm PGP Key!“, og få bekræftet at du har tilføjet din PGP nøgle korrekt.Nu bliver det sjovt!
-Hvorfor?
Fordi din vendor account has been activated!Fest fest fest fest!

Klik ude til højre, fjerde øverst, på “Vendor Settings”.

Udfyld de forskellige data og fortsæt ned af siden..

Du kan med fordel kigge lidt på hvad andre skriver i deres salgsannoncer for netop den type vare du vil sælge, og hente inspiration til din egen tekst og din politik omkring tilbagebetaling, hvis pakken aldrig dukker op. Ikke alle sælgere tilbyder at tilbagebetale beløbet eller noget af det, men nogle gør.Klik på “Update!” når du er færdig.Klik nu på “+ Add New Product” ude til venstre, øverst i menuen “Vendor Tools“.

Det er lige ud af landevejen når man skal tilføje et produkt. Næsten!Det er ikke muligt at vælge hvilke lande man ønsker at sende til, men kun hvilket land man sender fra, og forskellige kontinenter man sender til.
Hvis du f.eks kun vil sende til de nordiske lande, så skriv det med fede bogstaver øverst på din profiltekst.Skriv en rigtig lækker produkttekst og brug nogle gode billeder af dit produkt.Husk en høj operationssikkerhed, også på dine produktbilleder.
Ingen billeder med noget genkendeligt i baggrunden, ud fra sted.
Ingen billeder med personer på. 
Ingen billeder hvor produktet bliver holdt i fingrene af en person, da man kan læse fingeraftryk ud fra billeder.
Fortsæt selv listen og læs det senere afsnit om meta-data i billeder.Man kan også bruge lidt tid på at tjekke andre salgsannoncer på markedet med samme type produkt, for at se hvilke lande konkurrenterne sender til, og ikke sender til.
Nogle landes postvæsener er bedre end andre til at opsnappe forsendelser med ulovlige substanser, og det kan du ofte læse om når du bladrer lidt rundt i annoncerne.Som det fremgår her er priserne opgivet i USD.
Hvis du hellere vil bruge EUR, eller endda DKK, kan du gå ind i “Settings” og ændre det.Scroll videre ned og udfyld de sidste informationer..

Hvis du er snedig, lurer du igen lige markedet inden du fastsætter dine priser.
Det kan være en god idé at starte lidt lavere end konkurrenterne for at komme ind på markedet, og så hæve prisen når du har fået solgt lidt og har nogle gode anmeldelser på dine varer.Og klik så på “Add Product!

Toplækkert!Produktet skal aktiveres før det bliver synligt for andre på markedet.Klik på “My Products” ude til venstre. Nu bliver det lidt tricky..

Du markerer produktet ved at klikke på den grå knap.
På billedet her er knappen orange, fordi vi har klikket og markeret produktet.I den dropdown hvor der står “Action” skal du vælge “Enable” og klikke på “Batch Update Products!” knappen.Nu er dit produkt synligt for alle, og du kan saftsusemig også følge med i hvor mange visninger dine annoncer har haft. Når den altså begynder at få visninger.Muy bien!Nu skal du blot læne dig tilbage og vente.Eventuelt logge af internettet. 
Snak med din kat, den savner dig.
Lav noget telefonfis med slagteren, han savner dig også.
Find selv på en masse andre fede ting du kan lave.Log på internettet igen, og i særdeleshed din salgsprofil på Darknet.Hvis alt er gået rigtigt lækkert, og du har lavet et salg, står det med flotte røde bogstaver så snart du logger dig ind.

Klik på “1 Order to ship“. Yeahhh!

Her er en oversigt over alt der vedrører ordren. Vent med at acceptere ordren, indtil du har læst den krypterede PGP besked fra køberen. (Det kan jo være at køber har misforstået noget, og har bestilt nogle varer til et land du ikke sender til, eller der kan være andre komplikationer. Derfor kan det være en fin idé at vente med at acceptere ordren, indtil du er sikker på at du kan afsende.)Den krypterede PGP besked kommer frem når du klikker på den røde knap “Unread Message“.Marker hele beskeden og kopier den med CTRL+C.Nu kan du se at “Clipboard” ikonet øverst til venstre i styresystemet Tails har ændret sig, ved at der er kommet en hængelås over ikonet. Som det jo plejer..Klik på hængelåsen og så “Decrypt/Verify Clipboard“.

Indtast din super-hemmelige super-kode du bruger til at låse dine PGP beskeder op med.

Det ser jo ud som det skal. En dansk adresse. Så kan vi vende tilbage til markedet og acceptere ordren.(Vi ved godt at der står 3 gram i beskeden, og i de andre screenshots har Claus købt 1 gram. Det er en længere historie som vi ikke agter at gøre kort. Lev med det.)Klik på “Accept Order“.Hvis du har en besked eller spørgsmål til køber, af den ene eller anden art inden du sender ordren, kan kommunikationen foregå direkte fra ordre-administrationen.
Husk at PGP kryptere. Købers offentlige PGP dukker automatisk op hvis de har indtastet det.Orla Kæææææft.Er du klar til at pakke narko? Godt.For nu er resten op til dig… og postvæsenet.Smid den her sang på inden vi går videre for at komme i den helt rigtige stemning.

Forsendelse

Pakkebord, fingeraftryk og DNA.Når du skal til at pakke og sende dine varer, er der ting, du med fordel kan huske på, og du har naturligvis skaffet:

 • Forstøverflaske med sprit
 • Rene klude
 • Gummihandsler
 • Stor sportstaske, så alt nemt kan flyttes, hvis det skulle blive nødvendigt.
 • Stort stykke med plastdug, som du kan have alt gearet på ude at efterlade spor, hvor du pakker.

Når du pakker varerne, skal du hele tiden tænke: “Hvad ville jeg som uniformeret bølle gøre, hvis jeg fik fat i sådan en pakke?”. Du skal med andre ord aldrig håndtere varerne uden handsker og du skal ikke spytte/ånde på pakkerne. Fingeraftryk og DNA kan fælde dig.Ikke nok med, at du skal tænke på dine egne spor, du skal også fjerne andres aftryk og DNA fra forsendelserne. Hvis politiet finder ud af, at der konsekvent er DNA fra Ali Muhammad nede fra den lokale kiosk på alle dine frimærker, skal der ikke noget efterforskningsmæssigt geni til at iværksætte skridt imod din virksomhed.Derfor: Sprit både konvolutter, frimærker og emballage af med en ren klud. Sprit er sådan en herlig væske, at den både ødelægger fedtet fra fingeraftryk og cellerne, der indeholder din/Alis DNA. Pertentlighed er alfa og omega – i hele din forretning.Og til sidst: LAD VÆRE MED AT SLIKKE PÅ FRIMÆRKERNE.

Find dit bedste pakkegrej frem og fordel det på dit bedste pakkebord.Vi har snydt lidt, og printet adressen på forhånd på noget selvklæbende labelpapir.(Forestil dig et billede af en printer der printer)Og så skal vi på det kraftigste anbefale alle, at man køber de selvklæbende A4 ark der er beregnet til post-etiketter og den slags.
Altså, IKKE hele ark, hvor du så selv klipper adresserne ud. De er UMULIGE at skille ad. 
Som i U – M – U – L – I – G – E. Endda uden handsker på.

Der er selvsagt mange forskellige metoder at håndtere forskellige substanser på, når man skal pakke dem uden at efterlade DNA og fingeraftryk.Jo flere pakker man pakker, jo bedre bliver man til at pakke. Spøjst..
Den sidder måske ikke lige i skabet første gang, eller anden for den sags skyld, så gør dig selv den tjeneste; øv dig i at sende pakker.Når du har lavet en god håndfuld fiktive forsendelser, bør du have godt styr på processen og være klar til at sende ud i den virkelige verden.

På med frimærke og adresselabel.Du har nok bemærket den lilla svamp ved siden af vægten. Den giver ikke mening på billedet, fordi frimærkerne er selvklæbende. Så moderne.
Og dog. Vi synes alligevel den skulle med for at illustrere, at man sagtens kan få sved på panden når man arbejder hårdt, og så kan man jo lige bruge den til at tørre fugten af med. (Det er også en god ide at putte sprit på svampen og bruge den til at tørre overfladerne på pakken af.)Så langt, så godt. Udenfor med dig. Husk pakken!PostkasserSkift mellem flere postkasser. Aldrig selve posthuset, hvor der er videoovervågning. Besøg postkasserne på forskellige tidspunkter og vælg steder, hvor du ikke vækker vild opsigt. Rør ikke ved pakkerne, når du sender dem. Hav dem fx i en plastikpose, og put dem i direkte fra posen. Brug gerne handsker, når det ikke virker alt for unormalt.

Vi fandt en af de flottere postkasser og smed varen i. Nu er den på vej til kunden, som med garanti bliver glad for den.Modtagerpostkassen ser sådan her ud:

Nu går du hjem og logger du ind på markedet igen, og markerer pakken som sendt.Zion markedet benytter Escrow, så der kan gå et par dage før du Monero transaktionen bliver frigivet og lander på din salgs-konto.Når pakken kommer frem, frigiver køber Escrow, og du bliver krediteret.
Hvis køber ikke får det gjort er han måske død af en overdosis hash. Heldigvis bliver Escrow automatisk frigivet efter 3 dage, så der er ingen ko på isen.Man kan også betale $500, og dermed åbne op for FE (Finalize Early) muligheden.
Dette betyder at du bliver krediteret så snart ordren er afgivet og køber har indbetalt Monero for den.Når Escrow er frigivet kan du se det under fanen “$ Payments” ude til venstre.

Markedet overfører automatisk Monero til den adresse du har opgivet, når du rammer 0,5 Monero på din salgsprofil. Det er gjort, så dine penge ikke forsvinder, hvis markedet går ned eller bliver lukket af myndighederne.Hvis du ikke vil vente på det, så klikker du blot på “send it immediately” og venter en stund.

Så er der Monero på vej til Frihedsaktivisten, for vores første salg af narkohash på Darknet.Det kan simpelthen ikke blive smukkere.Vi kneb i hvert fald en tåre her på redaktionen, da transaktionen blev gennemført og vi fik en endelig bekræftelse på, at vi har gjort verden til et bedre og mere sikkert sted, og ikke mindst gjort en person ved navn Claus Oxfeldt rigtig glad.Fjern meta-data på dine billederInden du får lov til at gå videre, så skal du vide en lille smule om billeder og meta-data. Når du tager digitale billeder af dine varer, er det ikke kun den lækre narko, der kommer med på billedet – din telefon tilføjer nogle data til billedet, om du umiddelbart ikke kan se: Den såkaldte EXIF data. Denne data indeholder information om opløsning, dato, kamera-type og i særligt uheldige tilfælde også GPS-kordinater.Derfor skal du sørge for at fjerne meta-data fra alle de billeder, du poster på markedet.Det gøres heldigvis nemt inde i Tails.Gå ind i Applications –> System Tools –> MATMAT står for Metadata Anonymisation Toolkit og er et værktøj, der gør netop det, vi skal bruge: Fjerner den uønskede meta-data fra dine billeder.

Når du har trukket billederne af dine varer derind med “add” trykker du simpelthen på “Clean” og så sker magien.Husk at du kun kan gemme i tails-folderen “Persistent”, da styresystemet er designet sådan, at du ikke kan skrive og ændre i det.Din skrivemåde kan afsløre digAlle skriver forskelligt. Det er derfor vigtigt, at du tænker på, hvordan du formulerer dig på din sælgerprofil, da faste fraser, stavefejl og gramattiske fejl vil kunne kæde din profil sammen med din egentlige person.Derfor anbefaler vi, at du dropper alt skriftlig blufærdighed og går over til at skrive så simpelt og generisk som muligt. Drop store og små bogstaver og vælg enten kun at skrive i all-caps eller små bogstaver. Drop tegnsætning og hold dig til en mere haiku-agtig form med korte sætninger og linjeskift.Generelt skal du prøve at trække så meget af din egen skriftlige personlighed ud af din online skrivemåde som muligt.Undertegnede bruger fx mange tankestreger i sine tekster – det ville derfor være nogo på en sælgerprofil.Gode råd er:

 • Korte sætninger
 • Ingen tegnsætning
 • Enten store eller små bogstaver
 • Skriv på engelsk og lad godtag alle forslag stavekontrollen kommer med.
 • Se på fx kritisk på din facebookprofil og forsøg at undgå at bruge samme kendetegn på din sælgerprofil.

Og hvorfor har vi så ikke fulgt vores eget råd på alle de ovenstående instruktions-billeder? Fordi vi godt kan lide at gøre det hele lidt morsomt – men du skal ikke have det sjovt – du skal tjene penge og undgå at ende i kachotten! Hvordan bruger jeg pengene?Når du begynder at tjene penge på din forretning, er det vigtigt, at du ikke sætter det hele ind på din pingvin-konto i banken. Det ville være dumt. Du skal indse, at penge tjent på denne måde er anderledes end penge tjent som ansat i 7-Eleven. Der er flere måder at bruge dine surt tjente narkopenge på:Krypto-debitkortDer er heldigvis en hel industri, der beskæftiger sig med at danne bindeled mellem folks krypto-assets og den normale pengeverden. Ganske mange aktører udbyder efterhånden hævekort, der er bundet sammen med en kryptobørs og en bankkonto. På den måde kan du sende din krypto (typisk bitcoins) til en adresse hos det pågældende firma, og du kan herefter hæve kontanter med det tilhørende debit-kort.

Den slags kort er IKKE anonyme og kræver alle, at du identificerer dig med pas og bopælsdokumentation. Ikke ting der er umulige at forfalske, men et debitkort bør ikke være din metode til at hæve penge til nye varer. Det er simpelthen for farligt at efterlade papirspor, når det angår store kontante hævninger i samme land, som du har din forretning i.Debitkort af den type er ok til at tage til Thailand og fyre den af med, men ikke til at drive forretningen.Husk at de danske myndigheder her hovedet helt oppe i røven på det elektroniske betalingssystem. Bruger du et debitkort i Danmark, kan mænd i uniform se med. Så hold den form for aktivitet på et absolut minimum – specielt inden for Danmarks grænser.Krypto ATMI København er der opsat flere forskellige bitcoin ATMs, der (når de virker) kan udbetale kontanter for bitcoins. De er ikke videre stabile, men det er en måde at få lidt cash ud på i en håndevending. Brug Google til at finde dem.

Online veksling af Monero
Mange forhandlere af kryptovaluta i den virkelige verden tager ikke imod de mere eksotiske coins. Derfor er det praktisk at kunne veksle Monero til eksempelvis ether eller bitcoin.Det kan relativt nemt gøres på Shapeshift.io.Bruger du shapeshift gennem TOR er det en ganske anonym måde at foretage vekslingen på. Tjenesten kræver ikke, at du identificerer dig på nogen måde.

Mange glæder kan erhverves kontantSelv om din mor har sagt, at man ikke kan leve af sorte penge (frie penge), så passer det ikke. Indretter man sit liv efter det, kan man leve et udmærket og behageligt liv med størstedelen af sin indtjening i gode ubeskattede midler.Man kan finde gode private lejeboliger betalt med kontanter, man kan købe biler kontant fra private og man kan købe for 100.000 kr kontant om dagen på Strøget uden nogen særlige problemer.Med andre ord skal man ikke være så bange for at tjene sine penge i kryptovaluta – gider man bruge lidt energi om omtanke, kan du sagtens leve et behageligt liv på den måde.Er det hele så fuldstændig risikofrit?Når du nu har lavet alle mulige krumspring, sat dig ind i TOR, Tails, kryptovaluta, real world operationssikkerhed og de 80 andre ting, der skal til at sælge narko på nettet, spørger du dig selv: Er jeg nu 100% sikker på ikke at blive taget?Og svaret er: Nej!Når man beskæftiger sig med salg af narkotika – på nettet eller otherwise, er der ALTID en risiko. Man kan ved salg på nettet gøre meget for at minimere risikoen, men den kan aldrig helt fjernes. Så kan du absolut ikke leve med udsigten til at sidde i fængsel, så drop ideen om at blive det mørke nets Pablo Escobar. Can’t do the time, don’t do the crime.Men er risikoen stor? Nej – i forhold til at være fx hvidt- eller brunt bud, er du rigtig godt kørende. Den største risiko i branchen er nemlig kunderne, og de mennesker man omgås. På et eller andet tidspunkt er der nogen der snakker over sig – og her er det en enorm fordel aldrig at møde sine kunder.En old school narkohandler har en gigantisk social berøringsflade. En pusher på det mørke net har en ganske lille og risikoen for, at en eller anden low-life taler over sig, er derfor langt mindre. Du har som online handlende kun reel kontakt til din forsyner af narkotika – og de er typisk en del mere professionelle end den gennemsnitlige kunde.Risikoen for ransagningEn af angrebsvektorerne imod dig og din forretning er, at du bliver taget med dine varer til og fra engros-leddet. Lad os sige, at politiet træffer dig med 1000 gram cannabis i den ene eller anden form. Da kan du være næsten helt sikker på, at din folkeregisteradresse bliver ransaget af mænd med pistoler.Sker det, er det temmelig usmart at have vægte, poser, konvolutter, og alt det andet gear på din adresse. Du kan da med sikkerhed se frem til, at politiet fatter yderligere interesse for dig – de får stadig svært ved at knytte dig til alle dine salg, hvis du har dine ting krypteret og du holder munden grundigt lukket. Men det er stadig en situation, du ikke gider ende i.Derfor bør den seriøse handlende ikke drive forretningen fra privatadressen (hvis din folkeregisteradresse, er den samme som din egentlige adresse). Du skal i stedet finde et andet egnet sted, hvor du kan opbevare dine ting – naturligvis noget, der ikke er betalt over din egen konto.Alternativt kan du have alle dine ting et andet sted, end det sted du pakker og kun have det tilstede, når du arbejder. Vær kreativ.Humlen er at gøre politiets efterforskning så besværlig som muligt. Du kan aldrig sikre dig 100% – men du kan gøre dig selv og din forretning til et uhyre vanskeligt mål.Hav en exitplanHvis du af en eller anden grund har en mistanke om, at der bliver efterforsket effektivt imod dig, skal du have tænkt over, hvad du vil gøre.Er den der udlejer et kælderrum til dig pludselig blevet afhørt af politiet? Er du blevet skygget af folk med øresnegle? Vil du generelt bare ud af gamet?I de tilfælde skal du have en plan for, hvordan du hurtigt bortskaffer beviserne mod dig. Tænk derfor over, hvor du helt konkret vil smide dit narkohandler-kit ud henne. Du skal ikke vælge containeren nede i baggården, men i stedet finde passende containere, der ikke er i umiddelbar nærhed af din bopæl.Derfor er det en fordel, hvis du har alle dine ting pænt samlet i fx en sportstaske, når du ikke bruger dem. De er dermed nemmere at skille sig af med.Før du løber ned og smider det hele ud, så giv lige hele molevitten en gang sprit og aftørring, så dine fingeraftryk og din DNA ikke kan findes på noget af det.Et udmærket sted at smide en telefon udi en fart er i øvrigt i en afløbsrist.Hvis du bliver afhørt af politietHvis det værst tænkelige skulle ske og du bliver anholdt og afhørt af politiet, så fat mod. Langt de fleste sager mod kriminelle bygger hovedsageligt på de informationer, de frivilligt har hjulpet politiet med. Holdt folk kæft og lod være med at inkriminere sig selv, ville antallet af domsfældelser i landet falde dramatisk.Derfor skal du øve dig i at sige følgende foran spejlet: “Jeg svarer ikke på spørgsmål.”Det er det ENESTE du skal sige, når mennesker i unifom er i nærheden. Du har nemlig ikke pligt til at vidne mod dig selv jf. bestemmelserne i Retsplejelovens §750.Desværre er det indkodet i den menneskelige natur, at vi elsker at tale og gå til bekendelse. Den lyst skal du gøre en aktiv indsats for at bekæmpe, hvis du ryger i klørene på vores bevæbnede venner.Fremgangsmåden til en afhøring er, at den afhørende betjent forsøger at finde åbninger hos dig ved at være flink og høflig. Kan man få dig til at tale om ligegyldige ting, som fx temperaturen i rummet (vil du have et tæppe) eller om du er sulten eller tørstig (vil du have et glas vand), kan man sandsynligvis også få din tunge på gled ift selve efterforskningen.Derfor skal alle dine svar bestå af “ja” , “nej” og “Jeg svarer ikke på spørgsmål”. Det virker rigtigt unaturligt at forholde sig sådan til andre mennesker og derfor er det noget du skal øve dig på. Lad være med at føre en samtale med politiet – det er aldrig til din fordel. Vil de have beviser, må de selv finde dem – det skal du ikke hjælpe dem med. Så forbered dig på akavet stilhed og sure miner.Den helt korte opsummeringSkal vi sammenfatte de vigtigste ting, du skal huske som online narkohandler er det:

 • Brug TOR.
 • Brug Tails.
 • Brug kontanter til alle indkøb, der relaterer sig til forretningen.
 • Vær omhyggeligt med ikke at afsætte fingeraftryk og DNA på dine forsendelser.
 • Lad være med at tilgå internettet gennem en forbindelse, som du officielt er i besiddelse af.
 • Lad være med at fortælle Gud og hver mand om dine aktiviteter
 • Lad være med at opbevare mistænkelige genstande på din folkeregisteradresse.
 • Lad være med at trække penge ud gennem børser, hvor du bruger eget navn.
 • Tal aldrig med politiet. “Jeg svarer ikke på spørgsmål” er det eneste du siger.

Husk det ikke er gung ho at drive den slags forretning – det er slow and steady, der vinder kapløbet. At sælge stoffer på nettet er ikke spændende – det er kedeligt nusse-arbejde, der kræver omtanke og vedholdenhed. Vil du have spænding, så tag til Thailand og brug dine coins på at knalde ludere uden kondom og på bungeejumps med instruktører, der ikke taler engelsk.Nok snak. Kom så i gang med at gøre verden til et bedre, friere og mere sikkert sted!