Frihedsaktivisten sigtet for at sende cannabis til politiformanden

Frihedsaktivisten bragte for nylig en grundig guide, der instruerer i, hvordan man kommer i gang med at sælge narkotika på nettet. Da vi lavede guiden skulle vi naturligvis bruge et eksempel på en kunde, og her faldt valget naturligvis på kongen af bøvede, ubegavede og ugennemtænkte meninger, Politforbundets formand, Claus Oxfeldt.

Oxfeldt var den naturlige kandidat, fordi han om nogen står for at mene tåbelige ting om landets narkotikapolitik. Det er så sikkert som Leo i Sussi, at Claus Oxfeldt i spørgsmål om borgernes ret til selvbestemmelse er lodret imod alt, der ikke involverer politi, stave og tåregas. Mandens evne til at lave forbiere, når det gælder analyser om de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af en legalisering er nærmest legendarisk. Prøv selv at google “Oxfeldt Hash” – der er materiale til mange timer, hvor du kan klaske dine håndflader ind i ansigtet.

Læs fx nedenstående, hvor han i fyens.dk sammenligner det at ryge cannabis med at køre alkoholpåvirket. Det vidner om imponerende mangel på logisk tænkning i disciplinen “hvad er farligt for andre – og hvad er kun farligt for en selv”. 

Med andre ord er Oxfeldt en intellektuel undermåler, hvilket hjælpes godt på vej af, at han og hans medlemmer har en særinteresse i, at forbuddet forbliver intakt. Blev cannabis totallegaliseret, ville de miste magt og bevillinger. Det går jo ikke.

Den 6. marts 2018 blev Frihedsaktivisten derfor kontaktet af politiassistent Jonathan Hines fra Københavns Politis sektion for personfarlig kriminalitet og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og straffelovens §119a

Frihedsaktivisten lader sig dog ikke slå ud af politipampere og sigtelser serveret af folk, der burde opklare rigtig kriminalitet, så hvad andet kan man gøre, end at spørge den gode Claus, om han vil have tilsendt en omgang mere?

Tænk hvis politiet brugte lige så meget krudt på at finde og straffe politansatte, der bortførte mennesker med tibetanske flag, der truer borgerne til at undlade at filme politiet, der kidnapper folk under klimatopmøder eller visiterer folk på gaden uden skyggen af lovligt grundlag. Sikke et samfund vi kunne have.