Politiassistent Simon Berg Martinussens adresse fundet

***Simon Berg Martinussen, CPR: 261082-1319, Cellovej 29, 2730 Herlev ***

I forbindelse med gennemlæsningen af det rapportmateriale, der danner grundlag for 26 sigtelser imod Frihedsaktivistens angiveligt fremragende arbejde, faldt jeg over afhøringen af politiassistent Simon Berg Martinussen, der påstår sig udsat for chikane af undertegnede.

Martinussens og mine veje krydsedes i 2013, da han og en kvindelig kollega skulle transportere mig fra Station City til Vestre Fængsel i en sag, der handlede om, at jeg ikke havde betalt moms af salg af 20 cannabiscigaretter i aktivistisk øjemed.

Under denne transport nægtede jeg at tage mit udleverede tæppe med ud af venterums-cellen og det ansporede Simon Martinussen til at udøve vold og ulovlig tvang over for mig.

Der var to vidner til episoden – hans kvindelige kollega og en vagthavende, der må have set det på videoovervågningen, før han kom til stede på detentionsgangen og spurgte, hvad der skete. Videoovervågningen optager naturligvis ikke – meget belejligt for politiet.

Jeg anmeldte naturligvis forholdet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, men hverken Simon Martinussen eller hans kollega kunne huske episioden. Det var heller ikke muligt at finde den vagthavende. Med andre ord blev der løjet hele vejen rundt for at dække over Martinussens straffelovsovertrædelse (anmeldelsen kan læses her)

I den nye afhøring omhandlende den hjemmeside, der er lavet om ham, er Martinussen refereret for at sige følgende:

“Mistænkte anmeldte efterfølgende afhørte uden grund, for vold, og sagen blev igennem længere tid efterforsket via Den Uafhængige Politiklagemyndighed uden at føre til dom.”

Det fik ærlig talt mit pis alvorligt i kog. Ikke nok med at han er sluppet afsted med at overfalde mig på Station City, ved at lyve hurtigere end en hest kan rende – nu spiller han også offer for chikane og får mig sigtet i en sag, hvor det er ham, der burde have haft en fængselsstraf og en fyreseddel.

Derfor besluttede jeg at investere nogle ressourcer i at finde hans nye adresse og offentliggøre den – noget som han ifølge afhøringsrapporten frygtede.

Jeg oprettede indledningsvist følgende opslag på facebook, hvor jeg udlovede en dusør på 10.000 kr for informationer om hans opholdssted:

Nærmest med det samme begyndte folk at skrive for at få flere detaljer, så de kunne tage deerstalkeren på og grave i sagen.

Senere samme aften tikkede en besked ind på min Wickr: “han bor vist i instrumentkvarteret i Herlev. kender ham fra gamle dage”.

Herligt! Noget at gå efter.

Da jeg fra afhøringsrapporten vidste, at han siden 2013 var flyttet fra sin gamle adresse på Ærtevej 10 i Brønshøj, begyndte jeg at trawle EDCs side igennem for boliger solgt siden 2013 i Herlev.

Herefter fulgte der en del trættende arbejde med at slå alle de pågældende hussalg op på Tinglysning.dk. De er nemlig så venlige at fortælle os, hvem der ejer ejendommen, uagtet hvor meget navne- og adressebeskyttelse den pågældende har. Tak til det offentlige – endelig kan jeg bruge jer til noget!

Efter en del rugbrødsarbejde var der bid. På opslaget af Cellevej 29, 2730 Herlev drukkede følgende frem:

Simon Berg Martinussen!

Og hans bil reg.nr. BC96004:

Og et billede af den:

Efter lidt mere efterforskning fandt vi også hans fulde CPR-nummer: 261082-1319. Yaay!

Derefter var der kun tilbage at byde voldsmanden og løgneren tilbage til overfladen – og at sende dusøren til den vakse Wickr-bruger.

Vi ved, hvor du bor Simon. Opfør dig nu ordenligt.