Narkobetjent Nikolaj Bo Larsen dumpede doping-test

I går gennemgik Frihedsaktivisten sagen mod den 47-årige politiassistent Nikolaj Bo Larsen, der indtil for nylig blev efterforsket for overtrædelse af straffelovens bestemmelse om stillingsmisbrug i forbindelse med en episode tæt på Christiania.

Efterforskningen endte med, at politiassistenten blev frifundet på baggrund af politiets egne forklaringer, og det virker umiddelbart ikke som om, at andre er afhørt i forbindelse med sagen.

Efter lidt gravearbejde i Nikolajs historie viser det sig, at han har en fortid som professionel cykelrytter bag sig. En karriere, der blandt andet bød på 2 danmarksmesterskaber og en etapesejr i etapeløbet Giro d’Italia i 1996.

Nikolaj Bo Larsen som cykelrytter

Dog lader det ikke til, at sejrene er gået helt lovligt til, at Nikolaj som den første danske rytter nogensinde fik målt sin hæmatokritværdi på over 50 procent i april 2000. En værdi der er noget nær fysiologisk umulig at opnå, hvis man ikke bruger ulovlig doping. Selv mennesker der træner i højderne i månedsvis kan ikke opnå så høje værdier.

Derfor virker det ærlig talt lidt hyklerisk, at en person der med næsten 100% sikkerhed har brugt ulovlige stoffer til at fremme sin egen karriere som eliteidrætsmand nu arbejder med at være professionel underbukse-roder i kampen mod folks rygevaner.

Folk der ryger cannabis har absolut deres moral intakt, da der ikke er nogen som helst ofre ved at ryge cannabis – de snyder ikke nogen som helst. Nikolaj brillerer derimod med, at han for det første har snydt sig til sine resultater på andres bekostning og som om det ikke var nok, har søgt et “arbejde”, hvor han systematisk krænker folks frihed til at bestemme over egen krop.

Det er ikke bare hykleri. Det er hykleri plus ondskabsfuldhed.