Frihedsaktivisten sigtet for at sende besked til anklager, der afpresser kontanthandlende

I 2017 blev en bilforhandler dømt for at have modtaget for store kontante beløb for handler med brugte biler. Det er nemlig et brud på loven om hvidvaskning af af penge.

Bilforhandleren havde i tre tilfælde modtaget beløb, der var marginalt over myndighedernes grænse på 50.000 kr. I et af tilfældende drejende overtrædelsen sig om en handel på 30 kr over det tilladte beløb. Alle handlerne var foregået i euro, hvorfor det tilsvarende beløb i danske kroner afhang af, hvilken vekselkurs, der blev anvendt.

I spidsen for retsforfølgelsen af bilforhandleren stod senioranklager
Alexander Fält Dzougov , der mente, at det var helt betimeligt og forsvarligt at forfølge et andet menneske for at udveksle varer og ydelser på en måde, som myndighederne ikke bryder sig om.

Den slags statslig forfølgelse for offerløs frihandel mellem to mennesker er naturligvis en eklatant krænkelse af basale ejendomsretslige principper, og man skal derfor betragte og behandle Alexander som den forbryder, han er.

Frihedsaktivisten oprettede derfor en hjemmeside om Alexander i 2017 og blev promte sigtet for at “chikanere” den stakkels mand. Endvidere fandt vi også hans hemmelige private adresse, så folk havde mulighed for at vide, hvor sådan en slet person befandt sig.

Den sigtelse kan ses her:

Under gennemlæsning af rapportmaterialet hos Frihedsaktivistens advokat læste jeg Alexanders lange udførlige anmeldelse til politiet (sendt direkte til anklager Kirsten Dybkjær, kdy@ankl.dk).

Her klager han sin nød over, at han er blevet kontaktet på facebook af vrede mennesker, der ganske berettiget var utilfredse med, at Alexander forfølger uskyldige borgere. Han foreslår selv i mailen, at det muligvis er en overtrædelse af straffelovens §119a – hvilket er en gummiparagraf, som man nærmest overtræder, hvis man bare kigger på en statsansat på en forkert måde.

I mailen beder han indtrængende om, at hans telefonnummer, adresse og andre personlige oplysninger ikke fremgår, da han tilsyneladende godt kender Frihedsaktivistens forkærlighed for efterforskning.

Det så politiet dog lidt stort på, hvorfor hans private mail – dzougov@gmail.com – fremgik af anmeldelsen.

Alt hans tuden over, at hans dårlige opførsel havde nogen som helst personlige konsekvenser, gjorde mig ærlig talt lidt muggen, så jeg sendte ham en lille opbyggelig besked på facebook – en besked som fremgår i en ret spøjs version i sigtelsen, hvor der tilsyneladende er sket en citatfejl hos politiet, eller jeg har været lettere beruset, da jeg skrev den:

Dermed er jeg endnu engang sigtet for at skrive noget ikke-truende til en mand, der har truet en uskyldig person med straf, fordi vedkommende har solgt nogle biler for kontanter. Ren Kafka.

Alexander Fält Dzougov kan kontaktes på facebook her:

Alexanders facebookside
Jeg havde desværre ikke held med at sende ham nærværende artikel, da facebook mente, at Alaxander ikke var tilgængelig.

Man kan også sende ham et brev på adressen:
Ørestads Boulevard 59B, 09.0909, 2300 København S