DUSØR: 10.000 DKK i bitcoins for informationer om politiassistent Jakob Jensen

Politiet har efterforsket ganske intenst mod mig. De har blandt andet sat kameraer op ved min kærestes bopæl for at afdække, om det var et sted, jeg opholdt mig og dermed har de filmet mig, mine venner og min kæreste.

Det jeg er sigtet for er primært mistanke om, at jeg har noget at gøre med sabotage af statens masseovervågning af uskyldige – de såkaldte ANPG-kameraer. Kameraer som heldigvis har været udsat for tilsyneladende organiseret sabotage landet over.

I spidsen for efterforskningen står politiassistent Jacob Jensen fra Nordsjællands Politi – og han har i den funktion også ransaget min kærestes adresse, rodet i hendes private ting og konfiskeret computere og telefoner på adressen.

Det er uacceptabel opførsel.

Selv hvis jeg var “skyldig” i sigtelserne, ville jeg intet forkert have gjort. At kæmpe imod masseovervågning af uskyldige er et hædersmærke – ikke en forbrydelse.

Derfor udlover jeg en dusør på 10.000 DKK udbetalt i bitcoins til den, der kan fremskaffe mig Jakob Jensens fulde navn, adresse og fødselsdato. Når han efterforsker mig, så gengælder jeg gerne besværet.

Yderligere 10.000 DKK udbetales, hvis hans CPR-nummer fremskaffes.

Yderligere 5.000 DKK gives for billeder af hans bolig, bil og daglige færden.

Der vil blive krævet dokumentation for alle informationerne.

Jakob Jensen signaliseres som:
Mand, ca. 35 år, almindelig af bygning, ca. 175-180 cm, mørkt kort hår. WRX-kode: 18798. Arbejdstelefon: 7258-6788

Han bor formentlig relativt tæt på stationen i Nordsjælland.

Har du informationer, kan du skrive til “rockmann5” på den krypterede app Wickr.

God jagt.